Kosten Skrotzki Van Bree & Cremers advocaten

Wij werken met een vast en helder uurtarief dat wij altijd vooraf met u doorspreken.

Daarnaast werken wij op maat en dat betekent dat wij ook graag met u meedenken over het binnen de perken houden van kosten. Dat doen wij bijvoorbeeld door het aanbieden van vaste prijsafspraken. Op die manier weet u vooraf precies met welke kosten u rekening moet houden. Wel zo prettig!

Indien wij op basis van uurtarief voor u werken, ontvangt u iedere maand van ons een gespecificeerde rekening voor de verrichte werkzaamheden in de voorafgaande maand. Dan blijven de kosten voor u inzichtelijk.

Wat hier de mogelijkheden in zijn voor uw zaak, bespreken we graag met u tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek (30 minuten).

Kosten mediation

Ook in mediation kan er gekozen worden voor een opdracht op basis van uurtarief of op basis van een vaste prijs.

Daarnaast kan het zijn dat u een rechtsbijstandsverzekering heeft die de kosten van mediation dekt. Kijk hiervoor in de polisvoorwaarden. Veel rechtsbijstandsverzekeraars dekken mediation, ook bij scheiding, wanneer u een MfN-mediator inschakelt. Onze mediator is MfN-gecertificeerd.

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Extra kosten

Wij informeren u altijd vooraf over eventuele extra kosten, wat ze inhouden en wanneer ze verschuldigd zijn. Denk daarbij aan mogelijke griffierechten, rapporten van deskundigen of legeskosten. Bij ons staat u nooit voor vervelende verrassingen.

Rechtsbijstand / Pro deo / Toevoeging

Op basis van uw inkomen en/of vermogen kan het zijn dat u in aanmerking komt voor ‘gesubsidieerde rechtsbijstand’ (toevoeging). De overheid betaalt in dat geval een deel van de kosten.

Wij werken enkel op basis van een toevoeging indien u bijstand nodig heeft bij de vaststelling of wijziging van kinder-/partneralimentatie of bij een ondertoezichtstelling en/of uithuisplaatsing.

De Raad voor Rechtsbijstand bekijkt of u in aanmerking komt voor een toevoeging en hoeveel u aan eigen bijdrage moet betalen.

© Copyright - Skrotzki Van Bree & Cremers Advocaten | Powered by ShareAll